Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.21
4 stars: Foarte bun
62 pareri

Lampa interventii dentare Dr. Mach Led 130 Dental P

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1258425 lei
Cod produs
Led130DentalP
Pe stoc
Da
Descriere
Lampa interventii dentare Dr. Mach Led 130 Dental P

Redare superioara a culorilor
Cu index de redare a culorilor superior Ra = 95, chirurgul recunoaste clar cele mai subtile nuante de culoare a tesuturilor. Spectrul de culori al zonei de interventie chirurgicala este redat natural cu un contrast puternic. Lampa chirurgicala nu oboseste ochii chirurgului.

Sistem de lentile multiple fatetate
O multitudine de lentile fatetate calculate computerizat garanteaza omogenitatea si cel mai bun efect de reducere a umbririi in campul luminos. Sistemele optice dispuse separat, fiecare cu un modul LED, genereaza propriul lor camp luminos, care mareste efectul de contrast al lampii chirurgicale. Iluminarea de 65.000 Lux poate fi atinsa fara dificultate.

Taste pe carcasa lampii
Buton pornit - oprit si reglare intensitate luminoasa 50-100%

Manevrabilitate
In timpul dezvoltarii produsului, o atentie deosebita a fost acordata manevrabilitatii si intretinerii usoare a lampii. Mai mult decat atat, forma de inel si suprafata minima a lampii evita cresterea temperaturii in zona capului chirurgului si creeaza o performanta perfecta. Lampa poate fi pozitionata exact pe zona interventiei chirurgicale cu ajutorul manerului.

Durata lunga de viata / consum redus de putere
Durata de viata de peste 40.000 ore de operare reduce costurile de inlocuire a lampilor considerabil, comparativ cu tehnologia traditionala pe baza de halogen, utilizata in cazul vechilor lampi chirurgicale. Prin implementarea tehnologiei pe baza de LED-uri, consumul de putere poate fi redus partial cu peste 50%.

Lampa fara acumulare de caldura
Tehnologia pe baza de LED-uri este mult mai eficienta decat sursele de iluminare traditionale, precum cele care utilizeaza becuri cu halogen. Radiatia de caldura este redusa la minim, fara a utiliza tehnici de filtrare costisitoare. Acumularea de temperatura in zona capului chirurgului este aproape inexistenta.
Din Gura in Gura