Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.21
4 stars: Foarte bun
62 pareri

Masa operatie electro-hidraulica Scandia - SC330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

155295 lei
Cod produs
SC330
Pe stoc
Da
Descriere
Masa operatie electro-hidraulica Scandia - SC330

Masa electro-hidraulica model Scandia SC 330, telecomanda cu fir, telecomanda bluetooth, transport, montaj, service, garantie 2 ani - producator Lojer Oy, Finlanda

Scandia SC330 este o masa de operatie electro-hidraulica moderna, oferind o functionalitate, adaptabilitate si designul unui lider de piata. Masa de operatie Scandia SC330 este potrivita pentru toate tipurile de proceduri chirurgicale. Este usor de utilizat, o solutie fiabila pe termen lung pentru sala de operatie.

Modular, blatul mesei a fost proiectat sa urmeze articulatiile din corpul unei persoane, oferind un sprijin optim pentru orice procedura chirurgicala. Masa are o inaltime reglabila intre 650 si 1010 mm, iar partea de sus mobila optionala o face si mai adaptabila la diferite tipuri de proceduri.

Ergonomie excelenta - ajustari flexibile si adaptabilitate usoara
Reglarea electrica a blatului mesei modulare functioneaza fara probleme si cu precizie, garantand un confort total si siguranta atat pentru pacient cat si pentru personalul medical.
Diferitele parti ale blatului mesei sunt usor schimbatoare in configuratii diferite, in functie de cerintele de pozitie ale diferitelor proceduri chirurgicale.
Constructia subtire, lumina de sus a mesei permite conditii de lucru in siguranta, ergonomice si fara obstacole pentru personalul medical.
Optional miscarea modulului de sus permite proceduri, cum ar fi scanarea completa a corpului, fiind efectuate in siguranta si cu usurinta.
Setarea celei mai mici inaltimi (doar 650 mm), lasa suficient spatiu sub baza pentru picioare sau pentru o masa Mayo.

Capacitate de incarcare, stabilitate si manevrabilitatea maxima
Sarcina de lucru in conditii de siguranta (SWL) al Scandia este de pana la 350 kg. Capacitatea mare de greutate faciliteaza operatiile asupra pacientilor deosebit de grei, operatii care sunt din ce in ce mai frecvente.
Design-ul ingenios al mesei de operatie Scandia creeaza un mediu ergonomic, liber de lucru.
Mecanismul sau unic de baza/de blocare face Scandia SC330 o masa de operatie extrem de stabila.
Deplasarea si transportul mesei Scandia SC330 este usoara, datorita celor trei roti echilibrate duble sau disponibil optional o roata electrica de directie sau roti cu motor.
Doua baterii puternice asigura o functionare fiabila, neintrerupta zi de zi.

Doua telecomenzi de mana si una prin Bluetooth
Fiecare masa de operatie Scandia SC330 este echipata cu doua telecomenzi de mana. Una dintre ele poate fi optional inlocuita cu o telecomanda prin Bluetooth.
Simboluri clare, logice asigura selectarea corecta a functiilor, chiar si in medii de lucru dificile.
Telecomanda de mana are dimensiunile unui telefon mobil, fiind proiectata pentru o utilizare usoara cu o mana; design ergonomic si materiale de calitate superioara.

1. Caracteristici generale:
Masa cu 7 sectiuni:  cap, spate (2 sectiuni: 40 cm si 25 cm), sezut (2 sectiuni: 40 cm fixa si 25 cm), picioare (individuale)
Blatul mesei:  radio-transparent, latime minima a coloanei
Structura:  din otel inoxidabil, coloana si baza acoperita cu material plastic rezistent ABS, in varianta standard
Saltea:  vascoelastica detasabila, cu strat dublu, care ia forma pacientului si pastreaza temperatura corpului, radiotransparenta, antistatica, ignifuga, fara cusaturi (grosime 75 mm)

2. Caracteristici masa:
Inclinare laterala: 17
Sectiune spate:  +70 / -35
Sectiune picioare:  +90 / -90
Revenire la pozitia '0':  Da

3. Accesorii:
Suport brat:  2 buc
Ecran anestezie:  1 buc
Stativ perfuzie cu 4 carlige:  1 buc
Curea fixare corp pacient:  1 buc
Suport mana cu reglare pe verticala si culisare 15 cm:  1 buc.
Din Gura in Gura