Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.21
4 stars: Foarte bun
62 pareri

Saltea pat spital cu husa impermeabila Zet2777

0 stars: 0.00 din 0 pareri

530 lei
Cod produs
ZET14090140-13CM
Pe stoc
Da
Descriere
Saltea antidecubit statica cu husa soft Zet2777

Aceasta saltea medicala reduce punctele de presiune exercitate asupra coloanei, avand o duritate mai ridicata. Structura interioara este compusa dintr-o placa de spuma poliuretanica cu densitatea de 25kg/mc, spuma ce ofera un suport excelent pentru sustinerea intr-un mod ferm a coloanei vertebrale, dar si o relaxare eficienta a musculaturii spatelui. Spuma poliuretanica este un material constituit din mii de celule minuscule deschise si pline de aer ce comunica una cu cealalta in toate directiile. Sub presiunea celui care doarme, structura se adapteaza atat in stratul superficial, cat si in cel profund, impiedicand formarea unui strat compact.

Saltea cu husa impermeabila, cu fermoar pentru a proteja de lichide salteaua patului. Husa soft acopera complet salteaua, iar imbracarea/dezbracarea saltelei se face usor datorita fermoarului pe trei laturi.

Husa este confectionata dintr-un material usor de igienizat, care previne mirosurile neplacute, previne deteriorarea prematura a saltelei, reduce simptomele alergenice, permite schimbul de aer. Este o bariera impotriva insectelor (acarieni, plosnite), lavabila la 95 grade Celsius, putand fi calcata pe partea interioara la 30-40 grade Celsius.
Pentru o curatare usoara, pulverizati solutie de curatat si stergeti cu o laveta uscata.

Culori disponibile: alb sau vernil, in functie de lot.

Dimensiuni: 90/200/13cm
Din Gura in Gura