Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
61 pareri

Dezinfectant Sirafan Speed, bactericid si fungicid, 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

310 lei
Cod produs
MT-SIRAFANLICH-5L
Pe stoc
Nu
Descriere
Dezinfectant Sirafan Speed Sirafan Speed este un dezinfectant lichid rapid, gata de utilizare fara clatire, cu spectru larg de eficacitate impotriva bacteriilor, fungilor, si virusurilor incapsulate. Actiunea sinergica a ingredientelor active furnizeaza o dezinfectie rapida a tuturor suprafetelor care intra in contact cu alimentele, cum sunt mesele de preparare, masinile de taiat si de feliat. Nu necesita clatire.

Bactericid conform EN 1276, levuricid conform EN 1650, bactericid si fungicid conform EN 13697, eficace impotriva virusurilor incapsulat (BVDV, Vaccinia).
Aria de aplicare: suprafete de preparare alimente, tejghele, dulapuri, echipamente, ustensile de bucatarie, suprafete care vin in contact cu mainile ca manere, intrerupatoare, etc.

Caracteristici
Curat - Lasa suprafete stralucitoare, fara urme.
Sigur - Spectru larg de dezinfectie, previne contaminarea incrucisata, si imbunatateste siguranta alimentului in industria de Retail si Alimentatie Publica.
Eficient - Actiune rapida de dezinfectie. Nu necesita clatire.

Continut la 100 g lichid: 35g 2-propanol, 25g 1-propanol.
Utilizati dezinfectantii in siguranta. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile despre produs inainte de utilizare. Eliminati ambalajul inchis si numai dupa golire completa. Numai pentru utilizatori industriali/profesionali.
Conditii depozitare: intre -5 si 40C numai in ambalajul original inchis.
Ambalare: bidon 5 litri
.
Din Gura in Gura