Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.21
4 stars: Foarte bun
62 pareri

Servetele dezinfectante Flow Wipes Fresh, 100 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

53 lei
Cod produs
TES-SERVFLOWFRESH
Pe stoc
Da
Descriere
Servetele dezinfectante Flow Wipes Fresh, 100 buc. Servetele dezinfectante cu alcool, pentru dezinfectare rapida
Aplicare universala, convenabila si cu economie de timp
Eficienta completa, rapida
Potrivit in special pentru dezinfectarea zonelor de marime medie din apropierea pacientului
Servetele Flow Wipes Fresh sunt servetele dezinfectante cu alcool, gata de utilizare pentru dezinfectarea si curatarea blanda a dispozitivelor medicale si a inventarului medical si a suprafetelor de orice tip, din zonele apropiate pacientului.
Servetele Flow Wipes Fresh ofera o aplicatie universala si de economisire a timpului pentru dezinfectarea si curatarea suprafetelor de dimensiuni medii. Servetelele se pot scoate individual din pachetul practic, cu un capac resigilabil.
Servetele Flow Wipes Fresh se bazeaza pe o combinatie coordonata in mod optim de material de panza si apa. Acest lucru permite dezinfectarea eficienta intr-un timp foarte scurt, prin care suprafetele si materialele sensibile sunt tratate cu blandete si nu mai raman stropi si reziduuri.
Domenii de aplicare Conform Legii dispozitivelor medicale (MPG):
Dezinfectarea rapida si curatarea dispozitivelor medicale neinvazive rezistente la alcool, in special pentru suprafetele sensibile ale dispozitivelor medicale.
Conform Regulamentului privind produsele biocide (BPR):
Dezinfectarea rapida si curatarea inventarului medical si a suprafetelor de orice tip, in principal in apropierea pacientului.
Biocid raportat: BAuA Reg.-Nr. N-81495
Folositi produsele biocide in siguranta!
Aplicare Purtati manusi de protectie, imbracaminte de protectie, protectie pentru ochi si o masca de fata inainte de fiecare dezinfectare
Din Gura in Gura