Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.21
4 stars: Foarte bun
62 pareri

Masti protectie FFP2, set de 10 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei
Cod produs
4BRA-MASCAFFP2PF
Pe stoc
Da
Descriere
Masca de protectie respiratorie, clasa de protectie FFP2, 10 bucati Produsul are scopul de a oferi protectie, impiedicand inhalarea prafului sau particulelor prin retinerea aerosolilor solizi si lichizi, asigurand o filtrare eficienta si o respiratie facila.
Este proiectat astfel incat sa asigure o etanseitate adecvata fata de atmosfera ambientala la nivelul fetei purtatorului.
Material textil - netesut spunbond/meltblown/spunbond
Standard de referinta EN149:2001 + A1:2009
Clasa de protectie FFP2
Certificare ca dispozitiv de protectie
Impachetare: cutie carton, 10 buc/cutie, ambalate cate 2 bucati
Mastile faciale sunt clasificate in doua tipuri:
I (populatie filtrare 95%) si II (chirurgicale filtrare 98%), functie de eficienta filtrarii bacteriene, iar mastile tip II sunt, de semenea, divizate functie de rezistenta la stropire in tip II si IIR, unde R semnifica rezistenta la stropire.
Mastile tip I ar trebui sa fie utilizate de catre pacienti si alte persoane pentru a reduce riscul de raspandire a infectiilor, in special in situatiile epidemice si pandemice. Acestea nu sunt destinate a fi utilizate de cadrele medicale in salile de operatii sau incinte medicale cu cerinte similare.
Mastile tip II sunt masti medicale chirurgicale, iar mastile tip IIR sunt recomandate pentru procedurile medicale invazive datorita rezistentei la stropirea cu sange si lichide corporale.
Din Gura in Gura