Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.21
4 stars: Foarte bun
62 pareri

Aparat aerosoli cu compresor Omron NE-C28P

0 stars: 0.00 din 0 pareri

380 lei
Cod produs
OMRNE-C28P
Pe stoc
Nu
Descriere
Aparat aerosoli cu piston Omron CompAir NE-C28P Omron CompAIR C28P are un design robust pentru o utilizare intensiva, potrivit pentru tratamentul cailor respiratorii inferioare in boli precum astmul, BPOC, fibroza chistica sau emfizemul.
C28P este un nebulizator extrem de eficient care combina timpul scurt de inhalare cu administrarea eficienta a medicamentelor, datorita compresorului sau puternic si a tehnologiei VVT (Virtual Valve Tehnology).
Eficienta ridicata a V.V.T. se adapteaza la respiratie, potrivindu-se astfel cu respiratia dvs. Aceasta tehnologie reduce risipa de medicamente in timpul respiratiei si maximizeaza disponibilitatea medicamentelor atunci cand respirati. De asemenea, kit-ul acestui nebulizator este fabricat din polipropilena usor de curatat, fara utilizarea unor supape de siliciu care sunt utilizate in mod obisnuit in nebulizatoarele conventionale.
Acest aparat este indicat in tratamentul astmului, racelilor, bronsitelor, alergiilor si altor probleme respiratorii, fiind un dispozitiv medical compact destinat sa mareasca eficienta medicamentelor prescrise de medic pentru caile bronho-pulmonare. Cu o ingrijire si o utilizare adecvata, acest aparat va oferi un tratament de incredere pentru o lunga perioada de timp.
Cand aerul intra in nebulizator, se genereaza un curent de aer care traverseaza tubul pana la nebulizator, astfel aparatul va transforma medicamentul prescris de medic in aerosoli, pentru o inhalare usoara. Este usor de folosit, montarea accesoriilor nefiind un lucru complicat.
Pot fi folosite atat medicamente sub forma de solutie, cat si suspensii medicamentoase.
Nu recomandam folosirea uleiurilor volatile (pin) pentru ca acestea ar putea distruge (chiar topi) materialul din care este facut recipientul pentru medicament.

Sterilizarea accesoriilor se face prin imersarea in apa fierbinte (nu prin fierbere).

Caracteristici:
Eficienta ridicata cu tehnologia de supapa virtuala
Compresor puternic pentru eficacitate ridicata
Timp de inhalare mai scurt
Robust, pentru utilizare frecventa
Respecta o gama larga de medicamente
Potrivit pentru utilizare la copii prin actionarea simpla de la un singur buton
Pachetul contine:
aparat aerosoli Omron CompAir C28P;
kit de nebulizare;
tub PVC cu lungimea de 1 m;
piesa de gura;
piesa de nas;
masca din PVC pentru adulti;
masca din PVC pentru copii;
filtre aer (rezerve, 5 buc.);
husa de transport pentru protectie;
manual de utilizare in limba romana.
Din Gura in Gura