Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.21
4 stars: Foarte bun
62 pareri

Stetoscop 3M Littmann Master Cardiology

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1190 lei
Cod produs
3M2160
Pe stoc
Da
Descriere
Stetoscopul 3M Littmann Master Cardiology este cel mai avansat stetoscop acustic, pentru o auscultatie exacta.

Stetoscop 3M Littmann Master Cardiology
Stetoscopul 3M Littmann Master Cardiology este cel mai avansat stetoscop acustic, pentru o auscultatie exacta. Acest produs inovator are o piesa de auscultatie "Master" cu diafragma reglabila - o inventie a companiei 3M - care permite medicilor sa auda sunete de frecvente diferite prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Spre deosebire de modelele cu doua fete, nu este nevoie sa intoarceti sau sa repozitionati capsula. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.
ATENTIE: Produsele personalizate (gravate) trebuie platite in avans (cu cardul sau prin transfer bancar) si nu se pot returna.

Este recomandat pentru utilizarea de catre medicii cardiologi si pneumologi. Pentru zonele dificile si pentru auscultatia pediatrica i se poate monta un adaptor special. Lungime 69 sau 56 cm si greutate 185 sau 175 grame. Garantie 7 ani.
Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferma pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)
Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalta.

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)
Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.

Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.
Stetoscopul Master Cardiology este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare mari si mici de tip "snap-tight", adaptor pentru proceduri speciale si instructiuni.

Iata prin ce iese in evidenta Stetoscopul Master Cardiology:
Capsula "Master" cu diafragma reglabila
Capsula "Master" cu o singura fata, cu diafragma reglabila, inventata de 3M: alterneaza cu usurinta intre sunetele de frecventa joasa si inalta fara a fi necesara intoarcerea capsulei.

Performante de ultima generatie
Stetoscop superior cu performante de ultima generatie, indeplinind standardele specialistilor din domeniul medical care pretind un raspuns acustic de calitate.

Capsula din otel cromat
Piesa de auscultatie solida, din otel inoxidabil, cromat, lucrata manual.

Pentru confortul pacientilor
Capsula nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientilor.
Din Gura in Gura