Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.21
4 stars: Foarte bun
62 pareri

Stetoscop 3M Littmann Master Classic II

0 stars: 0.00 din 0 pareri

549 lei
Pe stoc
Nu
Descriere
Master Classic II este utilizat de catre studenti si cadre medicale deopotriva, pentru a identifica, a asculta si a studia sunetele inimii si plamanilor.

Stetoscop 3M Littmann Master Classic II
Stetoscopul 3M Littmann Master Classic II combina performanta acustica versatila si de incredere a tehnologiei diafragmei reglabile cu confortul si portabilitatea unei capsule cu o singura fata.
ATENTIE: Produsele personalizate (gravate) trebuie platite in avans (cu cardul sau prin transfer bancar) si nu se pot returna.

Stetoscopul Master Classic II este utilizat de catre studenti si cadre medicale deopotriva, pentru a identifica, a asculta si a studia sunetele inimii, plamanilor, si ale altor parti ale corpului in diagnosticarea si evaluarea fizica a pacientilor. Lungime 69 cm si greutate 160 grame. Garantie 3 ani.
Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferma pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)
Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalta.

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)
Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.

Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.
Stetoscopul Master Classic II este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare moi si instructiuni.

Iata prin ce iese in evidenta Stetoscopul Master Classic II:
Capsula "Master" din otel inoxidabil
Stetoscop inovator cu capsula "Master" cu o singura fata, din otel inoxidabil, brevetata de 3M.

Diafragma reglabila
Diafragma reglabila care alterneaza convenabil intre sunetele de frecventa inalta si cele de frecventa joasa fara a fi necesara intoarcerea capsulei.

Pentru confortul pacientilor
Capsula nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientilor.

Tub cu un singur lumen de inalta performanta
Tubul cu un singur lumen de inalta performanta elimina zgomotele perturbatoare din exterior.

Confortabil, usor si flexibil
Bratele stetoscopului sunt usoare, confortabile si flexibile, si sunt pozitionate corect din punct de vedere anatomic.

Olive auriculare moi
Olive auriculare moi de tip "snap-tight", pentru o izolare acustica optima.

Capsule speciale

Capsula Neagra

- Acum poti primi continutul educational exclusiv de la 3M Littmann direct pe dispozitivul tau mobil prin aplicatia 3M Littmann Learning Institute!
Din Gura in Gura