Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.21
4 stars: Foarte bun
62 pareri

Tensiometru Omron M6 Comfort

0 stars: 0.00 din 0 pareri

369 lei
Cod produs
OMRM6-7321-E
Pe stoc
Nu
Descriere
Este potrivit si pentru cadrele medicale care doresc o masurare rapida si corecta a tensiunii arteriale la cabinet sau la domiciliul pacientilor.

Tensiometru Omron M6 Comfort HEM-7321-E Tensiometrul Omron M6 Confort ofera acuratetea si fiabilitatea la care va asteptati de la tensiometrele Omron. Tensiometru Omron M6 Comfort este validat clinic prin protocol ESH si BHS (Societatea Europeana de Hipertensiune si Societatea Britanica de Hipertensiune).
Tensiometrul Omron M6 Comfort este potrivit si pentru cadrele medicale care doresc o masurare rapida si corecta a tensiunii arteriale la cabinet sau la domiciliul pacientilor.

Caracteristici:  Tehnologia IntelliSense? asigura, prin umflarea specifica a mansetei proprie fiecarui utilizator, o determinare a presiunii arteriale precisa si confortabila;
Dezumflare: automata, prin intermediul unei valve de presiune;
Durata de viata a bateriilor: aproximativ 1000 de masuratori cand se folosesc baterii alcaline noi.
Sursa de alimentare: 4 baterii alcaline de 1,5V tip AA/ optional, adaptor de retea (6V=4W);
Manseta Intelli Wrap    Omron M6 Confort este dotat cu o manseta speciala care elimina masurarea incorecta a tensiunii arteriale datorita pozitiei gresite de amplasare a mansetei pe brat. Manseta tensiometrului Omron M6 Comfort este prevazuta in interior cu un tub de masurare mai lung care cuprinde bratul si indiferent de pozitia de montare a mansetei pe brat, puteti fi sigur cu privire la acuratetea masurarii tensiunii arteriale.

Manseta Intelli Wrap este usor de pus pe partea superioara a bratului cu o singura mana, ceea ce face masurarea tensiunii arteriale si mai simpla.
Se potriveste pentru toate dimensiunile bratului unui adult fara sa mai fie nevoie sa cumparati o manseta speciala.

Zona de masurare mai mare    Mansetele obisnuite pot determina rezultate incorecte atunci cand sunt pozitionate gresit . Acest fapt este determinat de suprafata mai mica de pe manseta unde masurarea exacta este posibil.

Manseta Omron Intelli Wrapare o zona de masurare precisa la 360 in jurul bratului, ceea ce face practic imposibil montarea gresita a mansetei pe brat.

Utilizarea mansetei Intelli Wrap ajuta la reducerea in mod semnificativ a greselilor de masurare a tensiunii arteriale acasa, crescand astfel acuratetea generala a rezultatelor.

Tensiometrul Omron M6 Comfort iese in evidenta prin:

Indicator pentru hipertensiune Tensiometru atentioneaza daca valorile tensionale masurate sunt peste valorile normale (135 / 85 mmHg).

Indicator LED hipertensiune Verde daca valorile tensionale sunt normale. Rosu daca valorile tensionale sunt crescute.

Ghidaj pentru manseta Indica daca manseta este corect infasurata pe brat, nici prea larg dar nici prea strins.

Calculeaza Media Tensiune Matinala / Nocturna Afiseaza media din ultimele 8 saptamini pentru valorile matinale sau nocturne ale tensiunii arteriale.

Functie de memorare pentru 2 utilizatori Memoreaza 100 de valori impreuna cu data efectuarii masuratorii, pentru fiecare din cei 2 utilizatori.

Medie a 3 masuratori Tensiometrul calculeaza media a trei masuratori efectuate intr-un interval de 10 minute.

Senzor de miscare Atentioneaza daca v-ati miscat in timpul masurarii tensiunii arteriale.

Senzor pentru ritm neregulat Afiseaza daca sunt tulburari de ritm cardiac in timpul masurarii tensiunii arteriale.

Validare clinica Tensiometru de brat Omron M6 Comfort este validat clinic prin protocol ESH si BHS.
Din Gura in Gura