Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.21
4 stars: Foarte bun
62 pareri

Tensiometru Omron M6 Comfort IT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

369 lei
Cod produs
OMRM6-7322U-E
Pe stoc
Nu
Descriere
Este dotat cu o manseta speciala care elimina masurarea incorecta a tensiunii arteriale datorita pozitiei gresite de amplasare a mansetei pe brat.

Tensiometru Omron M6 Comfort IT HEM-7322U-E
Tensiometrul Omron M6 Confort IT IT ofera acuratetea si fiabilitatea la care va asteptati de la tensiometrele Omron. Tensiometru Omron M6 Comfort IT este validat clinic prin protocol ESH si BHS (Societatea Europeana de Hipertensiune si Societatea Britanica de Hipertensiune).
Tensiometrul Omron M6 Comfort IT este potrivit si pentru cadrele medicale care doresc o masurare rapida si corecta a tensiunii arteriale la cabinet sau la domiciliul pacientilor.
Caracteristici:  Tehnologia IntelliSense? asigura, prin umflarea specifica a mansetei proprie fiecarui utilizator, o determinare a presiunii arteriale precisa si confortabila;
Port USB integrat.
Conectare la platforma online de management al starii de sanatate Bi-LINK.
Dezumflare: automata, prin intermediul unei valve de presiune;
Durata de viata a bateriilor: aproximativ 1000 de masuratori cand se folosesc baterii alcaline noi.
Sursa de alimentare: 4 baterii alcaline de 1,5V tip AA/ optional, adaptor de retea (6V=4W);

Platforma Online Bi-Link

Cu ajutorul cablului USB puteti incarca pe platforma Bi-Link informatiile memorate de catre tensiometru si astfel puteti urmari, analiza si intelege starea dvs. de sanatate, oferindu-va acces la informatii vitale oriunde si oricand.

Puteti conecta de asemenea un pedometru sau un analizor corporal la aceeasi platforma on-line Bi-Link pentru a intelege mai bine modul in care activitatea desfasurata sau compozitia corporala (grasime viscerala, grasime scheletala sau greutatea) poate influenta valorile tensionale.

Platforma Online Bi-Link permite sa va gestionati in mod activ sanatatea prin stabilirea unor obiective personale si sa schimbati informatii cu medicul dumneavoastra.

Cu ajutorul Bi-Link puteti sa monitorizati , sa intelegeti si sa gestionati date medicale relevante , astfel incat sa fiti constient de starea dvs. de sanatate si sa fiti motivat sa o imbunatatiti.

Manseta Intelli Wrap

Omron M6 Confort IT este dotat cu o manseta speciala care elimina masurarea incorecta a tensiunii arteriale datorita pozitiei gresite de amplasare a mansetei pe brat. Manseta tensiometrului Omron M6 Comfort IT este prevazuta in interior cu un tub de masurare mai lung care cuprinde bratul si indiferent de pozitia de montare a mansetei pe brat, puteti fi sigur cu privire la acuratetea masurarii tensiunii arteriale.

Manseta Intelli Wrap este usor de pus pe partea superioara a bratului cu o singura mana, ceea ce face masurarea tensiunii arteriale si mai simpla.
Se potriveste pentru toate dimensiunile bratului unui adult fara sa mai fie nevoie sa cumparati o manseta speciala.

Zona de masurare mai mare

Mansetele obisnuite pot determina rezultate incorecte atunci cand sunt pozitionate gresit . Acest fapt este determinat de suprafata mai mica de pe manseta unde masurarea exacta este posibil.

Manseta Omron Intelli Wrapare o zona de masurare precisa la 360 in jurul bratului, ceea ce face practic imposibil montarea gresita a mansetei pe brat.

Utilizarea mansetei Intelli Wrap ajuta la reducerea in mod semnificativ a greselilor de masurare a tensiunii arteriale acasa, crescand astfel acuratetea generala a rezultatelor.

Tensiometru Omron M6 Comfort IT iese in evidenta prin:

Indicator pentru hipertensiune
Tensiometru atentioneaza daca valorile tensionale masurate sunt peste valorile normale (135 / 85 mmHg).

Indicator LED hipertensiune
Verde daca valorile tensionale sunt normale. Rosu daca valorile tensionale sunt crescute.
Din Gura in Gura