Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.21
4 stars: Foarte bun
62 pareri

Orteza pentru imobilizare umar si brat, Dessault

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei
Cod produs
ARM302P
Pe stoc
Da
Descriere
Sistem de fixare a umarului si a bratului recomandata in tratamentul leziunilor la umar si cot, inclusiv fracturi, dislocarile de umar, entorse.

Orteza pentru imobilizare umar si brat, tip Dessault - ARM302P Sistem de fixare a umarului si a bratului recomandata in tratamentul leziunilor la umar si cot, inclusiv fracturi, dislocarile de umar, entorse. Orteza este eficienta si in procesul de vindecare a afectiunilor inflamatorii.
Permite reducerea la minimum a perioadei de aplicare si de imobilizare cu ipsos, garantand stabilizare perfecta si imobilizarea articulatiei umarului in extremitatea superioara.
Realizata dintr-o spuma usoara, care permite pielii sa respire fiind acoperita cu material textil care transfera caldura si umiditatea in exterior, crescand astfel confortul utilizarii produsului.
Permite intretinerea usoara a igienei.
Poate fi ajustata rapid si usor pe forma corpului pacientului si se utilizeaza in conformitate cu instructiunile unui medic sau fizioterapeut.
Poate fi folosita atat pe umarul drept cat si pe umarul stang.
Nu trebuie utilizata in caz de rani deschise, zgarieturi ale epidermei, precum si in urma aplicarii in prealabil a unui gel de incalzire sau unguent.
Se recomanda a fi spalata in apa calda (la temperaturi de pana la 40C) cu un detergent slab. Nu calcati, nu uscati, nu folositi inalbitori, nu centrifugati. Stoarceti usor dupa spalare si uscati in aer liber.
Marimi:

S
80-90 cm

M
90-100 cm

L
100-110 cm

XL
110-120 cm

XXL
120-130 cm

XXXL
130-140 cm

Pentru a alege marimea potrivita, masurati circumferinta la nivelul toracelui cu bratul intins pe langa corp.

Instructiuni de utilizare:

Acest produs poate fi utilizat doar la indrumarea medicului.
Produsul nu este rezistent la caldura, isi va pierde caracteristicile in urma expunerii la temperatura inalta.
Acest produs poate fi utilizat doar in scopul pentru care a fost produs si nu poate fi combinat cu utilizarea altor produse.
Daca sunteti alergic la latex si cauciuc va rugam sa verificati materialul din care este realizat.
Daca produsul contine unul din materialele la care sunteti alergic, va rugam sa purtati lenjerie de corp din bumbac pentru a absorbi umezeala.
Spalati produsul manual la temperatura de 30 de grade Celsius.
Dupa spalare va rugam sa uscati bine produsul inainte de a fi utilizat.
Asigurati-va ca produsul corespunde marimii dvs.

Casa de Asigurari de Sanatate a judetului de domiciliu deconteaza gratuit fiecarui pacient o data la 12 luni achizitionarea unei orteze la valoarea pretului de referinta (in functie de categoria din care face parte dispozitivul medical).
Aveti acest drept daca, prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate, nu ati beneficiat de o orteza in ultimele 12 luni.
Din Gura in Gura