Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
61 pareri

Cadru de mers cu doua bare frontale, pliabil, ajustabil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei
Cod produs
CMZ-915L
Pe stoc
Nu
Descriere
Cadru de mers cu doua bare frontale, pliabil, ajustabil pe inaltime, cu functie de pasitor, din aluminiu, CMZ-915L. Comanda acum online! Vezi oferta!

Cadru de mers pliabil, ajustabil pe inaltime, cu functie de pasitor, din aluminiu, CMZ-915L Asigura stabilitate utilizatorului, operare usoara: mecanismul de pliere situat central in loc accesibil face plierea usoara, pentru depozitare sau transport. Este prevazut pe fiecare picior cu orificii de reglare in inaltime, permitand ajustarea, in functie de necesitatea utilizatorului.
Se poate folosi drept cadru de mers pasitor, fara ridicarea de pe sol a intregii greutati a cadrului, ceea ce presupune ca fiecare parte laterala a cadrului sa fie impinsa alternativ si deplasata spre inainte, concomitent cu piciorul utilizatorului, pentru a incuraja mersul. Cadrul de mers asigura o buna distributie a greutatii prin folosirea ambelor brate.
Cadrul este dotat cu un mecanism de pliere cu un buton, usor de deschis si inchis, in vederea depozitarii si a transportului.
Cadrul are doua randuri de manere de sprijin ergonomice care asigura un grad ridicat de siguranta pe durata utilizarii. Manerele aflate la partea superioara a cadrului sunt utilizate in timpul mersului, in timp ce manerele aflate in partea inferioara sunt utilizate cand pacientul se aseaza/ridica.
Cadrul de mers pasitor este recomandat:
Pacientilor cu probleme de echilibru la deplasarea prin casa sau in exterior ca un punct de sprijin suplimentar.
In caz care apar frecvent pierderi de echilibru, celor care au probleme cu coordonarea miscarilor.
Pacientilor care au suferit un accident vascular cerebral si sunt confuzi
Pacientii cu traumatisme, interventii chirurgicale sau sunt in faza de recuperare post-traumatica a unui membru inferior.
Celor care au nevoie de un sprijin suplimentar pentru a reduce presiunea asupra piciorului bolnav.

Tabel dimensiuni:

49 cm

55 cm

76-94 cm

3 kg

120 kg

Sugestii pentru o pozitionare corecta:
- cand bratul este intins in jos, manerele ar trebui sa fie la nivelul incheieturii mainii;
- cand mana este pe maner, cotul ar trebui sa fie fixat la 20 - 30.

Decontare cadru de mers prin CAS Detalii

Decontare cadru de mers prin Casa de Asigurari de Sanatate a judetului de domiciliu
Casa de Asigurari de Sanatate a judetului de domiciliu deconteaza gratuit fiecarui pacient o data la 3 ani achizitionarea unui cadru de mers cu o valoare de referinta de maximum 156,80 lei (daca produsul dorit depaseste suma decontata, diferenta va fi platita de catre asigurat).
Aveti acest drept daca, prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate, nu ati beneficiat de un cadru de mers in ultimii 3 ani.

Pentru obtinerea gratuita a produselor decontate trebuie sa depuneti la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate un dosar cu urmatoarele documente:

Model cerere dispozitive medicale (ex. Model cerere CAS Bihor)

Prescriptia medicala din partea medicului specialist/Recomandare privind acordarea dispozitivelor medicale destinate recuperarii unor deficiente organice sau functionale, in original (valabilitate 30 zile de la eliberare);

Copie a cartii de identitate / Copie a certificatului de nastere, pentru copii pana la 14 ani;

Dovada calitatii de asigurat;

Copie certificat de incadrare in grad de handicap (daca este cazul);

Copie buletin de identitate/carte de identitate persoana imputernicita, sentinta judecatoreasca pentru numirea tutorelui copilului minor, sentinta judecatoreasca pentru numirea curatorului, imputernicire notariala

Decizia primita de la Casa de Asigurari de Sanatate este valabila 30 de zile, timp in care puteti comanda produsul.
Pentru achizitiile efectuate prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate nu sunt valabile
Din Gura in Gura