Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
61 pareri

Cadru de mers pliabil, ajustabil pe inaltime

0 stars: 0.00 din 0 pareri

130 lei
Cod produs
CMZ-8202L
Pe stoc
Nu
Descriere
Dispozitiv practic pentru pacienti cu probleme de echilibru, la deplasarea prin casa sau in exterior ca un punct de sprijin suplimentar. Comanda online acum!

Cadru de mers pliabil, ajustabil pe inaltime, cu functie de pasitor, din aluminiu, CMZ-8202L Asigura stabilitate utilizatorului, operare usoara: mecanismul de pliere situat central in loc accesibil face plierea usoara, pentru depozitare sau transport. Plierea este posibila indiferent de modul de folosire a cadrului (fix sau pasitor). Este prevazut pe fiecare picior cu orificii de reglare in inaltime, permitand ajustarea, in functie de necesitatea utilizatorului.
Se poate folosi drept cadru de mers pasitor, fara ridicarea de pe sol a intregii greutati a cadrului, ceea ce presupune ca fiecare parte laterala a cadrului sa fie impinsa alternativ si deplasata spre inainte, concomitent cu piciorul utilizatorului, pentru a incuraja mersul. Cadrul de mers asigura o buna distributie a greutatii prin folosirea ambelor brate.
Cadrul se poate utiliza si in varianta fixa, cu ridicarea intregii greutati a cadrului pentru deplasare, simultan, cu ambele maini. Cadrul este dotat cu un mecanism de pliere cu un buton, usor de deschis si inchis, in vederea depozitarii si a transportului.
Cadrul are doua randuri de manere de sprijin ergonomice care asigura un grad ridicat de siguranta pe durata utilizarii. Manerele aflate la partea superioara a cadrului sunt utilizate in timpul mersului, in timp ce manerele aflate in partea inferioara sunt utilizate cand pacientul se aseaza si se ridica.
Cadrul de mers pasitor este recomandat:
Pacientilor cu probleme de echilibru la deplasarea prin casa sau in exterior ca un punct de sprijin suplimentar.
In caz care apar frecvent pierderi de echilibru, celor care au probleme cu coordonarea miscarilor.
Pacientilor care au suferit un accident vascular cerebral si sunt confuzi
Pacientii cu traumatisme, interventii chirurgicale sau sunt in faza de recuperare post-traumatica a unui membru inferior.
Celor care au nevoie de un sprijin suplimentar pentru a reduce presiunea asupra piciorului bolnav.

Tabel dimensiuni:

53 cm

55 cm

73-91 cm

3 kg

120 kg

Sugestii pentru o pozitionare corecta:
- cand bratul este intins in jos, manerele ar trebui sa fie la nivelul incheieturii mainii;
- cand mana este pe maner, cotul ar trebui sa fie fixat la 20-30.

Cadru de mers pliabil, ajustabil pe inaltime, cu functie de pasitor, din aluminiu, CMZ-8202L
Asigura stabilitate utilizatorului, manevrare usoara: mecanismul de pliere situat central in loc accesibil face plierea usoara, pentru depozitare sau transport.

Se poate folosi drept cadru de mers pasitor, fara ridicarea de pe sol a intregii greutati a cadrului, ceea ce presupune ca fiecare parte laterala a cadrului sa fie impinsa alternativ si deplasata spre inainte, concomitent cu piciorul utilizatorului, pentru a incuraja mersul.

Cadrul de mers asigura o buna distributie a greutatii prin folosirea ambelor brate.

Cadrul se poate utiliza si in varianta fixa, cu ridicarea intregii greutati a cadrului pentru deplasare, simultan, cu ambele maini;

Cadrul este dotat cu un mecanism de pliere cu un buton, usor de deschis si inchis, in vederea depozitarii si a transportului.

Plierea este posibila indiferent de modul de folosire a cadrului ( fix sau pasitor).

Este prevazut pe fiecare picior cu orificii de reglare in inaltime, permitand ajustarea, in functie de necesitatea utilizatorului.

Cadrul de mers pasitor este recomandat:

Pacientilor cu probleme de echilibru la deplasarea prin casa sau in exterior ca un punct de sprijin suplimentar.

In caz care apar frecvent pierderi de echilibru, celor care au probleme cu coordonarea miscarilor.

Pacientilor care au suferit un accident vascular
Din Gura in Gura